SM TECH logo

S.C. SM TECH S.R.L. - Sheet Metal Technologies sheetmetal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home-> Produse
 
Scule pentru centre de stantat CNC si prese abkant - Wilson Tool

Wilson Tool - Scule stantare si indoire - Trumpf Amada LVD

Scule pentru masini de stantat cu turela thick turret trumpf abkant

 

Partenerul nostru Wilson Tool International este cel mai mare producator mondial independent de scule de calitate pentru centrele de stantat CNC si scule de indoit pentru presele abkant. Calitatea deosebita (cele mai durabile scule de pe piata), numeroasele patente incorporate si termenele de livrare foarte scurte fac din sculele Wilson o alternativa eficienta si productiva pentru orice posesor de masini Trumpf, Amada, LVD, Finn-Power, Durma, Pullmax, Euromac, Murata, Boschert etc.

SM TECH este distribuitor autorizat al Wilson Tool. Prin experienta noastra in domeniu va putem oferi consultanta in vederea alegerii sculei optime pentru aplicatia d-voastra.

Selectati masina d-voastra de stantat CNC sau presa abkant pentru a merge pe pagina dedicata:

 

Mai multe informatii despre sculele WT distribuite de noi aici

 

 
Scule WT pentru masini de stantat TRUMPF
Scule pentru masini Trumpf

 

Wilson Tool prezinta prin calitate cea mai buna alternativa scule si accesorii pentru centrele de stantat TRUMPF din seriile TruPunch si Trumatic

Mai multe detalii aici : Scule pentru centre de stantat TRUMPF

 
Scule WT pentru masini de stantat cu turela groasa (Thick-Turret)

 

Scule de calitate pentru masini de stantat CNC cu turela tip Amada, Finn-Power, LVD , Durma , Nisshinbo, Danobat, Dimeco, Strippit, Murata Wiedemann, Euromac, Pivatic, Wemo, Ermaksan etc)

Mai multe detalii aici : Scule Thick Turret

 
Scule WT si accesorii pentru prese de indoit abkant
wilson tool pentru amada - sm tech

 

Scule de calitate (poansoane, prisme, accesorii) pentru prese de indoit abkant ce accepta stilul de scule Euro-Style (Amada/Promecam si compatibile) sau Wila (abkanturi Trumpf, LVD, Safan etc)

Mai multe informatii aici

 

 
Scule si accesorii pentru prese abkant - Rolleri
Rolleri- scule abkant

 

Partenerul nostru Rolleri fabrica scule de calitate (poansoane, prisme) pentru prese de indoit tabla abkant din tipurile : Amada/Promecam, Trumpf (sistemul Wila), Bystronic Beyeler, Boschert Gizelis, Gasparini, Colgar, LVD, Colly, Ermaksan, Durma, Safan etc precum si numeroase accesorii pentru toate tipurile de scule.

Mai multe informatii aici