Scule Rolleri abkant header

Partenerul nostru Rolleri SpA este lider european în domeniul producerii de scule abkant de calitate pentru prese de indoit tabla tip abkant  / press brake tools  (cutite abkant/ poansoane si prisme/matrite pentru abkant, scule de aplatizare/hemming etc ). Calitatea si precizia sculelor fabricate de Rolleri a facut posibilă cresterea rapida a companiei din ultimii ani si impunerea marcii ca prima alegere pentru multi clienti. SM TECH SRL este distribuitor autorizat Rolleri in Romania (din anul 2005).

Rolleri fabrica scule abkant și accesorii pentru prese abkant de tipurile: Amada/Promecam (prindere clasică Eurostyle sau Amada One Touch) , Trumpf, Atlantic, Adira, ACL, Accurpress, Atlantic, Boschert – Gizelis, Bystronic Beyeler, Hammerle, LVD, Safan, Gasparini, Guifil, Haco, Imal, Mecos, Boschert-Gizelis, Ermaksan, Durma, Dener, Colgar, Baykal, Colly, Mebusa, Coatone, Colgar etc precum și numeroase accesorii pentru toate tipurile de scule. Printre cele mai apreciate accesorii se numara de exemplu sistemul de protectie cu folie necesar în cazul protejării materialelor sensibile de riscul apariției urmelor de la prisme, dulapurile de scule etc.

Sisteme de scule abkant produse:

1. Rolleri R1 (pentru abkanturi cu prindere compatibila Amada-Promecam / Eurostyle  (clasic sau Amada One Touch) cum ar fi: ACL, Accurpress, Amada, Atlantic, Adira, Baykal, BL, Boutillon, Bystronic-Beyeler Euro-B, Coastone, Colgar, Dener, Durmazlar / Durma, Deratech, Ermaksan, Farina, Gade, Gasparini, Gizelis, Haco, Hindustan, Iturrospe, Jfy, LFK, MVD, Newton, Prima Power, Promecam, Rico, Salvagnini, Schiavi, SMD, Sorg, Somo, Vicla, Vimercati, Warcom, Yangli, Yawei, Ysd ) + sisteme fixare (clamping)  scule  (Ex. ROL 200 etc)

2. Rolleri R2 (pentru abkanturi cu prindere tip WILA / Trumpf cum ar fi: Trumpf, LVD modelele PPEB, Bystronic-Hämmerle, abkanturi cu sistem de scule NSCL /New Standard Clamping etc)

3. Rolleri R3 (pentru abkanturi cu prindere Bystronic-Beyeler RFA, Bystronic-Beyeler RF, Bystronic-Beyeler R, Bystronic-Beyeler S)

4. Rolleri RX (cele specifice unor anumiti producatori cum ar fi EHT, Weinbrenner, Gasparini, Ajial-Axial, Colgar, LVD, Colly, Hämmerle-Bystronic etc)

Va stam la dispozitie cu placere cu un catalog Rolleri tiparit complet sau in format electronic ce contin prezentarea tuturor sculelor Rolleri – asteptam cu placere solicitarile d-voastra pe adresa info(at)sm-tech.ro – va rugam specificati si tipul presei abkant.

Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta sau cu o problema de productie la care sculele noastre pot oferi o solutie !

Scule Rolleri cu acoperire

Cataloage scule Rolleri download / Press brake tooling catalogs :

DownloadFisier Download SM TECH   Catalog complet Rolleri de scule si accesorii pentru abkant 2019 – format PDF (12.5 MB )

(click dreapta + save as pentru download)

Mai multe cataloage Rolleri puteti gasi accesand link-ul: https://www.sm-tech.ro/cataloage-scule-abkant-rolleri/


rugăm să contactați SM TECH pentru un catalog tipărit. Catalogul tiparit Rolleri este extrem de complex (conține și prețuri) și vă poate asigura un suport bun în alegerea unor scule potrivite aplicației d-voastră. Solicitați catalogul nostru și-l vom trimite cu plăcere către d-voastră fără nici o obligație !

Rolleri Scule speciale abkant

Rolleri Scule Abkant Speciale

Am livrat in România foarte multe scule abkant speciale care nu se regăsesc în catalog. Suntem flexibili si va stam oricand la dispozitie cu placere cu o oferta de scule speciale de îndoit pentru abkant.

Trimiteti-ne aplicatia d-voastra (desenul piesei d-voastra) si vom incerca gasirea unei solutii !

Desenul poate fi trimis in format DXF, DWG, STP (STEP), SolidWorks etc.

Detalii despre sculele de abkant speciale Rolleri aici : Scule special Rolleri

Putem furniza si scule modificate fata de sculele din catalog. Putem face modificari la raza de la varful poansonului, lungimi speciale ale sculelor, ciocuri speciale la sculele de capat,  cuțite abkant “gât de lebădă” cu profil modificat etc)

Intermediar - Suport cutit abkant Rolleri

Oferim toata gama de sisteme de fixare cuțite abkant (intermediari / portscule poansoane) abkant si prisme abkant, de la cele simple cu strangere manuala si pana la cele cu schimbare rapida (verticala) a sculelor, pneumatice si hidraulice. Oferim intermediari de inlocuire pentru orice model de abkant. Contactati-ne pentru detalii.

Fisier Download SM TECH Catalog sisteme de fixare scule Rolleri  (5.3 MB)

Cedrificat calitate ISO Rolleri

De ce Rolleri :

Câteva motive pentru care Rolleri s-a impus pe piața sculelor pentru abkant:
– Calitate – numarul 1 pe piata de scule abkant din Europa
– Precizie – posibilă prin utilajele de ultima generatie folosite la fabricarea sculelor
– Asistenta permanentă pentru clienți
– Inovatie si dezvoltare
Calitatea Rolleri este certificata ISO 9001

Download: Rolleri quality – why Rolleri (2,1 MB)

Rolleri – Scule abkant / Élhajlító szerszámok / Press brake dies / Press brake punches

Cedrificat calitate ISO Rolleri

Legat de întreținerea sculelor abkant, vă rugăm să urmați link-uk : Mentenanta sculelor de abkant