Accesorii pentru indoire pe abkant


 

Suporti frontali magnetici indoire piese mici

Foarte utili la indoirea pieselor mici. Se fixeaza prin intermediul unui magnet extrem de puternic de prisma (scula inferioara).

Download brosura: Suporti frontali cu fixare magnetica pentru indoirea pieselor mici (365 KB)

Un film alaturat  despre suportii frontali magnetici Wilson Tool si Rolleri pentru indoirea pieselor mici care se fixeaza pe prisme:

 


 

Folie reducere urme la indoire

Folie din uretan teflonat pentru reducerea urmelor lasate de prisma abkantului pe piesa. Umerii prismei pot lasa pe materialele sensibile urme inestetice iar rolul acestei folii este reducerea acestor urme. Fixarea se face pe suprafata superioara a prismei. Folia se livreaza in role de 30 metri avand diverse grosimi (0.4 mm, 0.8 mm).


 

Raportoare digitale

Masurati rapid, precis si cu un cost redus unghiurile pieselor obtinute pe presa d-voastra abkant sau orice alt unghi din procesul d-voastra de productie.

Raportoarele digitale au 3 variante de lungime a bratelor. Disponibile din stoc. Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta !

Download: Prospect Raportor Digital Wilson (262 KB)

Un scurt film de prezentare alaturat:


 

Intermediarii de abkant Wilson Tool Expres Clamps :

Download brosura: Sistemul de holdere cu schimbare rapida Expres Clamp

Un film despre intermediarii cu fixare rapida  Expres Clamps alaturat:

 

 


 

Dulapuri si sisteme pentru stocare scule

Download : Dulapuri si carucioare scule stantare si abkant (3,5 MB)

Dulapuri si sisteme pentru stocare scule pentru masini de stantat si pentru abkanturi. Sunt disponibile in diverse marimi si au sertare configurabile functie de parcul de scule al clientului. Sunt disponibile de asemeni carucioare pentru stocare si deplasare usoara a sculelor intre masini.

 


 

Lista de accesorii disponibile este mult mai lunga, contactati-ne pentru orice solicitre privind acccesoriile pentru masinile de indoit tabla