Cataloage scule Rolleri download / Press brake tooling catalogs :


Catalog scule abkant Rolleri

DownloadFisier Download SM TECH   Catalog complet Rolleri de scule si accesorii pentru abkant 2019 – format PDF (12.5 MB -click dreapta + save as pentru download) . Pentru a primi un catalog tipărit, vă rugăm completați formularul de la finalul acestei pagini

Notă : Începând cu 01.01.2020, Rolleri a ajustat lista de prețuri din catalogul de mai sus cu aproximativ 3%. În scurt timp va fi disponibil noul catalog cu noile prețuri.  Vă stăm însă la dispoziție cu mare plăcere cu o ofertă pentru sculele solicitate de d-voastră.  


Alte cataloage:

 :Download Fisier Download SM TECH Catalog sisteme de fixare scule Rolleri  (Catalogul general de sisteme de prindere pentru poansoane abkant) (5.3 MB)


Download: Fisier Download SM TECH   Scule stil Amada Promecam (Euro-Style) la scara 1:1 – arhivat RAR (2.5 MB ) – codificare Rolleri  :  Rolleri R1

(click dreapta + save as pentru download, folositi un software de dezarhivare pentru a extrage catalogul complet scule abkant Amada in format PDF)


Download: Fisier Download SM TECH  Scule pentru TRUMPF la scara 1:1 (1.2 MB) – codificare Rolleri  :  Rolleri R2

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Fisier Download SM TECH   Scule pentru BYSTRONIC BEYELER  (4 MB)  (Rolleri R3)

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Fisier Download SM TECH  Tabel calcul forte de indoire (“abaca indoire”)(45 KB) > Mai multe informatii despre abaca de indoire, aici


Download: Fisier Download SM TECH    Cum alegem din lista de poansoane / cutite standard de abkant pe cel potrivit pentru a indoi un profil U dat (functie de latimea si adancimea profilului U) (2.60 MB)

Mai multe despre indoirea profilelor U aici : Indoire profile U 


Download: Fisier Download SM TECH  Scule indoire raze mari pe abkanturi cu prindere Amada Promecam (560 KB)


Download: Fisier Download SM TECH   Prinderi posibile (cozi) la poansoane abkant Amada Promecam EuroStyle  (113 KB) 


Dacă aveți un cod al unui poanson sau al unei matrițe abkant de la alt producător (Trumpf®, UKB®, Amada®, Tecnostamp®, Eurostamp®),  vă oferim cu plăcere o sculă  echivalentă din oferta noastră.

rugăm să ne contactați pentru un catalog tipărit,  pe care îl trimitem gratuit către d-voastră. Catalogul tipărit Rolleri este extrem de complex (conține multe informații tehnice) și vă poate asigura un suport bun în alegerea unor scule potrivite aplicației d-voastră. Solicitați catalogul nostru si-l vom trimite cu plăcere către d-voastră fără nici o obligatie !

Solicitare catalog Rolleri tiparit

Confidentialitatea datelor trimise, va rugam bifati casuta:*