Cutite / lame pentru ghilotina taiat tabla
cutite ghilotina
Lame ghilotine

Cuțite / lame pentru ghilotină / shear blades

Ghilotinele reprezintă utilaje de bază în orice secție de prelucrare a tablei. Partenerul nostru Rolleri SpA produce cutite de calitate pentru ghilotina (lame pentru foarfeci-ghilotina – Shear Blades) de calitate foarte bună, în o gamă variată de mărimi standard cât și mărimi speciale pe baza desenului d-voastră. Putem furniza cutite pentru o gama larga de ghilotine, de la majoritatea producatorilor de pe piata (Amada®, Safan®, Durma®, Baykal®, LVD®, Duratech®, Boschert-Gizelis®, Ermaksan®, Haco® etc). Oțelurile de scule (K110 = X155CrVMo121KU, 1.2379) și tratamentul sunt alese cu grijă astfel încât cuțitele să aibă rezistența ridicată la uzură (suficient de dure) dar să fie și protejate la ciobire (nu extrem de dure). Cuțitele pot fi cu 4, cu 2 sau o muchie tăietoare. De asemeni fața cu muchia taietoare poate fi dreaptă sau înclinată.

În afară de modelele standard,  putem furniza orice cuțite pe bază de desen. În solicitarea d-voastră vă rugă, să ne trimiteți  schița cutitului necesar (unde sunt figurate inclusiv găurile de prindere) și de asemeni tipul de material prelucrat uzual și grosimea maximă de material pe care o tăiați. Tipurile uzuale de cutite și dimensiunile de care avem nevoie sunt date în desenul următor:

 

dimensiuni necesare cutite ghilotina

Există câteva mărimi standard de secțiuni pentru cuțite ghilotină (mai jos), însă putem face (pe baza desenului clientului) absolut orice tip/ dimensiune de cuțit / lamă.