Dispozitivul Brake Partner™- utilizarea sculelor forming de la mașina de ștanțat CNC pe abkant


Dispozitivul Brake Partner - utilizare scule de stantare pe abkant
Utilizare scule stantare pe abkant - imagine 2 Brake Partner
Brake Partner cu scule stantare Trumpf

Dispozitivul Brake Partner™ vă permite utilizarea de scule de ștanțare și forming de la mașina de ștanțat pe abkant (se montează și lucrează pe abkant). Pentru firmele care au migrat de la ștanțare la tăiere laser (și nu mai au deci o mașină de ștanțat CNC) sau firmele la care mașinile de ștanțat CNC sunt utilizate la capacitate maximă și nu doresc să le oprească pentru câteva operații de deformare, Brake Partner™ reprezintă o soluție extrem de utilă. Dispozitivul Brake Partner™ poate fi montat pe orice presă abkant, iar funcție de aplicație, poate fi în varianta cu sau fără coloane de ghidare (varianta cu coloane de ghidare este pentru aplicațiile unde pe lângă deformare este nevoie și de tăiere, cum sunt sculele de deformare LOUVRE (fantele de aerisire de pe cutiile electrice etc).

Beneficiile și reducerile de costuri aduse de Brake Partner™ de la Wilson Tool:

– Utilizează scule de ștanțare deja existente

– Reduce costul sculelor de abkant speciale

– Sculele de ștanțare utilizate de aceste dispozitive au termen de livrare mult mai mic față de sculele speciale de abkant

– Oferă și o gamă de aplicații imposibil anterior de făcut la mașina de ștanțat (exemplu: deformări gen Lance&Form în tablă groasă etc)

– Utilizare mai bună a abkantului și o mai mare flexibilitate în secția d-voastră de producție.