Home 9 Evenimente 9 BlechExpo 2023

Expozitia BlechExpo 2023 – Stuttgart 7-10 Noiembrie 2023


Wilson Tool la BlechExpo 2023 -distribuitor SM TECH SRL

Expoziţia BLECHEXPO Stuttgart / Germania s-a consacrat ca o referintă în domeniul tehnologiilor de prelucrare a tablelor, fiind (alături de EuroBlech Hanovra) în topul expozitiilor din acest domeniu.  În acest an, expoziția are loc între 7-10 Noiembrie 2023. Locația sa, chiar lângă aeroportul din Stuttgart, este foarte accesibilă și pentru vizitatorii din România.

La BlechExpo 2023, Wilson Tool International va prezenta la standul  1401 (Hala 1)  o gamă de inovații în domeniul sculelor de ştantat, îndoit şi a accesoriilor din acest domeniu .

„Ce vă poate ajuta să deveniți cel mai bun fabricant din industrie? Un partener de scule care înțelege că o sculă este mai mult decât o simplă sculă… este o soluție. O soluție pentru reducerea timpului de inactivitate. O soluție pentru creșterea eficienței. O soluție pentru aplicații complexe. O soluție pentru obținerea unui avantaj competitiv,” a explicat PETER EINWICH, European Sales Manager la Wilson Tool. „Înțelegem că producătorii se confruntă cu provocări în fiecare zi, și am dezvoltat soluții pentru a-i ajuta să rămână competitivi.”

Soluțiile de scule ale companiei prezentate la Blechexpo 2023 vor include:

  • Numeroase inovații și scule noi dintre care amintim noul suport de matrite scule Trumpf ce nu necesita adaosuri de compensare (shims) dupa ascuțirea matrițelor (cota de adâncime se reglează)  și noua scula de filetare Thick Turret pe stație B  (ce poate fileta între M2,5 si M5)
  • Noua generaţie a tehnologiei EXP® de scule pentru maşini de ştantat CNC Thick Turret, cu sistemul de inserturi detaşabile, ce oferă producătorilor o sculă universală care este mai accesibilă și mai durabilă decât o scula de ştanţare thick turret standard. Beneficiile utilizării sculelor EXP includ reducerea timpului de setare a sculelor, mai puțin timp de inactivitate pentru reascuțirea sculelor și spațiu pentru stocarea mai multor scule datorită dimensiunii reduse a vârfurilor de perforare.
  • Sisteme de prindere a sculelor pentru presele abkant noi și vechi pentru a accelera schimbările de scule și pentru a reduce timpul de inactivitate.
  • Scule personalizate pentru prese abkant, proiectate pentru a reduce numărul de setări și pentru a îmbunătăți calitatea pieselor.
  • Noua generatie de scule pentru filetarea direct la mașina de ştanţat CNC, eliminând necesitatea filetării manuale și reducând manipularea pieselor.

Wilson Tool International este cel mai mare producător independent de sisteme de scule pentru maşini de ştantat CNC  și pentru prese abkant. Începând din 1966, WT a fost un furnizor de top de soluții de scule concepute pentru a îmbunătăți performanța mașinilor de prelucrare a tablei.

Distribuitorul în România al Wilson Tool este SM TECH SRL , https://www.sm-tech.ro.  Vă stăm la dispoziţie cu orice informaţie suplimentară legată de standul Wilson Tool la BlechExpo 2023 şi vă aşteptăm cu drag să vizitaţi expoziţia.

Fisier Download SM TECH  Noutatile Wilson Tool la BlechExpo 2023 

Fisier Download SM TECH 21st Century Tooling – Un articol ISMR despre ce a prezentat Wilson Tool la BlechExpo 2023