Noutați SM TECH 


Ce este nou la generaţia a doua de scule de ștanțat Thick Turret  EXP / HPX,  lansată in 2023:

  • Schimbarea insertului EXP pe coadă se face simplu prin o apăsare de buton (schimbarea între 2 poansoane diferite durează maxim 3-4 secunde).
  • Schimbarea / scoaterea ghidajului (“cămăşii”) holderului se face foarte simplu prin deblocare cu un buton situat ergonomic în inelul median al holderului.
  • Schimbarea modului de ajustare rapidă a lungimii poansonului (după ascuţire etc) prin rotirea inelului intermediar al holderului, fără a fi nevoie de scoaterea ghidajului de pe sculă.

Scula Wilson Tool The Pen pentru marcări tehnologice pe tablă

Provocare: marcarea rapidă a pieselor de tablă cu indicații pentru etapele tehnologice ce urmează după ștanțarea CNC. Soluția Wilson Tool: Scula de marcare cu cerneală specială “The Pen” ce nu deteriorează în nici un fel suprafața tablei. Sculele sunt disponibile atât pentru mașini de ștanțat Trumpf cât și pentru mașini ce folosesc scule thick-turret.  Detalii despre aceasta scula aici 

Dispozitiv pentru abkant pentru marcare linie îndoire cu laser

Extrem de util la îndoiri conice / oblice (la care tamponarea in limitatori este dificilă)
Se poate monta pe orice presă de îndoit tabla tip abkant, montarea se face în locul unei scule de pe capăt. Detalii aici  https://www.sm-tech.ro/rolleri-b-sniper-dispozitiv-de-marcare-linia-de-indoire-abkant-cu-laser/

Sculele abkant pentru format colturi Wilson Tool Corner Form

Sculele pentru abkant Wilson Tool Corner Form pot forma direct din tablă colţurile unui reper tip tavă (sau uşă cutie electrică etc.), fără a fi necesară sudura, polizarea etc. Un reper de acest tip poate fi îndoit pe abkant fără a ştanţa în prealabil decupările de colţ, fără a suda apoi colţurile după îndoire etc., curat si elegant şi cu o reducere semnificativă a costului de producţie şi operaţiilor suplimentare consumatoare de timp (polizare după sudură etc)

Mașina automată de ascuțit scule de ștanțare Rolleri UP-GRIND:

Detalii aici:  Mașina automată de ascuțit scule de ștanțare Rolleri UP-GRIND