Home 9 Politica de confidențialitate SM TECH SRL

Politica de confidențialitate SM TECH SRL


începând cu data de 25.05.2018, a intrat in vigoare Regulamentului UE nr.679 /2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, potrivit căruia orice persoană fizică are dreptul la protecția datelor cu caracter personal care o privesc.  SM TECH S.R.L., persoană juridică română, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J07/520/2003, cod fiscal RO 15800982, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Acest website foloseste  cookie-uri solicitate obligatoriu de platforma pe care este realizat site-ul,  pentru  funcțiile de bază ale site-ului (pentru funcționarea site-ului), pentru securitate sau solicitate de tehnologiile folosite (filme de prezentare embed de pe canalul nostru de Youtube etc), pentru a ne ajuta să vă oferim informațiile solicitate despre sculele noastre, oferind o experientă cât mai placută atunci când navigați pe site-ul nostru.  Nu utilizăm nici un instrument de remarketing sau de acest gen.

Ce date colectăm:

Clienții noștri sunt firme (persoane juridice), modelul de business este B2B.  Pentru întocmirea ofertelor sau a raspunsurilor tehnice solicitate, în formularul de pe pagina “Contact”,  solicităm urmatoarele date personale : nume persoană de contact de la firma parteneră, număr telefon și adresa de email. Aceste date sunt colectate cu buna credinta si sunt  folosite strict în scopul formulării unui raspuns la solicitare și întocmirii (daca este cazul) a ofertei tehnico-economice.  Nu partajăm cu nici o altă parte informațiile furnizate.     Nu trimitem niciodată e-mail-uri nesolicitate sau orice alte comunicări gen newsletter,  toată corespondența pe e-mail este efectuată ca urmare a solicitarii clienților de oferte, informații, comenzi etc. Nu utilizăm nici un instrument de remarketing.

Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale: 

Accesul la aceste date personale este strict limitat la cei ce întocmesc răspunsul tehnic (oferta tehnico-economica) sau prezentarea personalizata de produs.  Clienții au dreptul de a solicita în orice moment accesul la date, rectificarea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate de către noi in timpul intocmirii de oferte, comenzilor plasate la noi  etc.  Clientii care doresc să acceseze, să modifice sau să șteargă datele personale, sunt rugați să contacteze e-mail:  dpo@sm-tech.ro . Datele personale sunt pastrate pe durata relatiei de afaceri cu firma respectiva  sau pe perioada conditionata de existenta unor obligatii legale aplicabile (limitele pastrarii datelor contabile unde e cazul etc).

Transmiterea datelor personale 

Datele personale colectate NU vor fi transmise nici unei alte terțe părti. Exceptii fac cazurile în care legea solicita acest lucru (datele contabile etc) sau pentru a îndeplini cerințele contractuale  (date trimise catre firme de curierat pentru a livra sculele etc).

Menținerea siguranței informațiilor d-voastră

Tratăm cu multă seriozitate protecţia datelor dvs. şi am implementat măsuri corespunzătoare, fizice şi tehnice, pentru a proteja informaţiile pe care le colectăm în legătură cu serviciile oferite de SM TECH .

Site-ul www.sm-tech.ro dispune de certificat SSL  (https) astfel incat atunci cand completati formularul din pagina “Contact” datele d-voastra sunt transferate în siguranță, securizat / criptat  (fără posibilitate de a fi interceptate).

Plugin-uri şi instrumente

  1. YouTube

În scopul prezentării filmelor demonstrative, site-ul SM TECH  utilizează plugin-uri de pe site-ul web YouTube administrat de Google  (aceste filme sunt incorporate embed in unele pagini ale site-ului SM TECH). Calitatea de administrator al site-urilor web este deţinută de către YouTube (Google), LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA.  Inseram doar filme de pe canalul SM TECH de pe Youtube.

Atunci când accesaţi unul dintre site-urile noastre web care conţin plugin-uri YouTube (ce rulează un film Youtube), este stabilită o conexiune cu serverele YouTube. Astfel, se va comunica serverului Google YouTube care dintre paginile noastre web au fost accesate de dumneavoastră, doar dacă sunteți conectat la contul d-voastră Youtube. Daca doriți, puteţi evita acest lucru prin deconectarea de la contul dumneavoastră YouTube (contul Google).

Pentru mai multe informaţii privind modul de gestionare a informaţiilor despre utilizatori, consultaţi Declaraţia cu privire la protecţia datelor emisă de YouTube, accesând : https://policies.google.com/privacy