Sisteme intermediari fixare poansoane abkant Amada-Promecam / clamping systems


Eurostyle Amada Promecam Clamping system for Punch - SM TECH

Oferim toată gama de sisteme clamping de fixare a poansoanelor (cuțitelor de abkant) stil Amada-Promecam, atât ca sisteme noi (pentur abkanturi noi)  cât și ca sisteme de înlocuire a sistemelor uzate de pe abkanturile vechi,  sau ca upgrade la sisteme rapide de strângere ce permit scăderea timpilor de schimbare a sculelor (și deci de creștere a productivității). Gama noastră cuprinde atât sisteme de fixare simple (cu strângere manuală cu șuruburi sau cu manetă) cât și cu strângere pneumatică sau hidraulică.

Catalogul general de sisteme de prindere pentru poansoane abkant :

Fisier Download SM TECH Catalog sisteme de fixare clamping scule abkant  (12 MB)

Sistemul prindere rapida ROL200:

Sistemul patentat de intermediari Rolleri ROL200 de fixare rapidă poansoane (cuţite) de abkant stil Amada-Promecam, este compatibil cu abkanturi Amada, Bystronic-Beyeler Euro-B, Durmazlar, Ermaksan, Gasparini, Haco, Boschert-Gizelis, Promecam, etc. Sunt mai multe variante de actionare a strângerii sculei (manuală, pneumatică sau hidraulică), toate permit inserarea verticală foarte simplă a poansoanelor pentru reducerea semnificativă a timpului de setare a sculelor, la un preţ foarte competitiv. Intermediarii ROL200 sunt disponibili atât pentru maşini noi cât şi ca variantă de retrofitting pentru maşini vechi, montarea acestor intermediari de fixare în locul celor standard se face extrem de uşor (fără modificarea în nici un fel a abkantului).
Avantajele sistemului :
– Inserare verticală ultra-rapidă pentru toate poansoanele tip Amada-Promecam (Euro-Style), nu mai este nevoie ca sculele sa fie introduse prin lateralul traversei
– Scoatere verticală simplă a poansoanelor de pe traversă
– Schimbare sigură şi rapidă a sculelor, protecţie la căderea sculelor
– Reducere substanţială a timpilor de schimbare a sculelor si deci a costurilor de operare a preselor de îndoit tabla tip abkant.

Holderele se pot livra in varianta cu strâgere manuală, strângere pneumatică sau strângere hidraulică.

 

Intermediari prindere rapida hidraulica Rolleri ROL200 HYD
Rolleri ROL 200 clamping system

Sistemele de fixare poansoane abkant Rolleri ROL200 Powerline sunt compatibile cu sculele abkant Amada style / EuroStyle și oferă urmatoarele avantaje:
– Posibilitate schimbare verticală rapidă a cuțitelor / poansoanelor abkant
– Se folosesc sculele standard, fără nici o modificare
– Schimbare rapidă și sigură a sculelor
– Fără risc ca scula să cadă în timpul schimbării
– Montare ușoară pe mașină (abkant) în locul intermediarilor standard
– Vesiuni de acționare (strângere/aliniere a sculelor) : pneumatică sau hidraulică