Scule Rolleri abkant header

Partenerul nostru Rolleri SpA este lider european in domeniul producerii de scule abkant de calitate pentru prese de indoit tabla tip abkant (cutite/poansoane si prisme/matrite, scule de aplatizare/hemming etc ). Calitatea si precizia sculelor fabricate de Rolleri a facut posibila cresterea rapida a companiei din ultimii ani si impunerea marcii ca prima alegere pentru multi clienti. SM TECH este distribuitor autorizat Rolleri in Romania.

Rolleri fabrica scule abkant de calitate si accesorii pentru prese abkant din tipurile: Amada/Promecam (prindere clasica sau Amada One Touch) , Trumpf, Atlantic, Adira, ACL, Accurpress, Atlantic, Boschert – Gizelis, Bystronic Beyeler, Hammerle, LVD, Safan, Gasparini, Guifil, Haco, Imal, Mecos, Boschert-Gizelis, Ermaksan, Durma, Dener, Colgar, Baykal, Colly, Mebusa, Coatone, Colgar etc precum si numeroase accesorii pentru toate tipurile de scule. Printre cele mai apreciate accesorii se numara de exemplu sistemul de protectie cu folie necesar in cazul protejarii materialelor sensibile de riscul aparitiei urmelor de la prisme, dulapurile de scule etc.

Sisteme de scule produse:

1. Rolleri R1 (pentru abkanturi cu prindere compatibila Amada-Promecam / Eurostyle  (clasic sau Amada One Touch) cum ar fi: ACL, Accurpress, Amada, Atlantic, Adira, Baykal, BL, Boutillon, Bystronic-Beyeler Euro-B, Coastone, Colgar, Dener, Durmazlar / Durma, Deratech, Ermaksan, Farina, Gade, Gasparini, Gizelis, Haco, Hindustan, Iturrospe, Jfy, LFK, MVD, Newton, Prima Power, Promecam, Rico, Salvagnini, Schiavi, SMD, Sorg, Somo, Vicla, Vimercati, Warcom, Yangli, Yawei, Ysd ) + sisteme fixare (clamping)  scule  (Ex. ROL 200 etc)

2. Rolleri R2 (pentru abkanturi cu prindere tip WILA / Trumpf cum ar fi: Trumpf, LVD modelele PPEB, Bystronic-Hämmerle, abkanturi cu sistem de scule NSCL /New Standard Clamping etc)

3. Rolleri R3 (pentru abkanturi cu prindere Bystronic-Beyeler RFA, Bystronic-Beyeler RF, Bystronic-Beyeler R, Bystronic-Beyeler S)

4. Rolleri RX (cele specifice unor anumiti producatori cum ar fi EHT, Weinbrenner, Gasparini, Ajial-Axial, Colgar, LVD, Colly, Hämmerle-Bystronic etc)

Va stam la dispozitie cu placere cu un catalog Rolleri tiparit complet sau in format electronic ce contin prezentarea tuturor sculelor Rolleri – asteptam cu placere solicitarile d-voastra pe adresa info(at)sm-tech.ro – va rugam specificati si tipul presei abkant.

Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta sau cu o problema de productie la care sculele noastre pot oferi o solutie !

Scule Rolleri cu acoperire

Cataloage Rolleri download:

DownloadFisier Download SM TECH   Catalog complet Rolleri de scule si accesorii pentru abkant 2019 – format PDF (12.5 MB )

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Fisier Download SM TECH   Scule stil Amada Promecam (Euro-Style) la scara 1:1 – arhivat RAR (2.5 MB ) – codificare Rolleri  :  Rol1

(click dreapta + save as pentru download, folositi un software de dezarhivare pentru a extrage catalogul complet scule abkant Amada in format PDF)


Download: Fisier Download SM TECH  Scule pentru TRUMPF la scara 1:1 (1.2 MB) – codificare Rolleri  :  Rolleri 2

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Fisier Download SM TECH   Scule pentru BYSTRONIC BEYELER  (4 MB)

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Fisier Download SM TECH  Tabel calcul forte de indoire (“abaca indoire”)(45 KB) > Mai multe informatii despre abaca de indoire, aici


Download: Fisier Download SM TECH    Cum alegem din lista de poansoane / cutite standard de abkant pe cel potrivit pentru a indoi un profil U dat (functie de latimea si adancimea profilului U) (2.60 MB)

Mai multe despre indoirea profilelor U aici : Indoire profile U 


Download: Fisier Download SM TECH  Scule indoire raze mari pe abkanturi cu prindere Amada Promecam (560 KB)


Download: Fisier Download SM TECH   Prinderi posibile (cozi) la poansoane abkant Amada Promecam EuroStyle  (113 KB) 


Va rugam sa ne contactati pentru un catalog tiparit. Catalogul tiparit Rolleri este extrem de complex (contine si preturi) si va poate asigura un suport bun in alegerea unor scule potrivite aplicatiei d-voastra. Solicitati catalogul nostru si-l vom trimite cu placere catre d-voastra fara nici o obligatie !

Rolleri Scule speciale abkant

Rolleri Scule Abkant Speciale

Am livrat in Romania foarte multe scule speciale care nu se regasesc in catalog. Suntem flexibili si va stam oricand la dispozitie cu placere cu o oferta de scule speciale de indoit.

Trimiteti-ne aplicatia d-voastra (desenul piesei d-voastra) si vom incerca gasirea unei solutii !

Desenul poate fi trimis in format DXF, DWG, STP (STEP), SolidWorks etc.

Detalii despre sculele de abkant speciale Rolleri aici : Scule special Rolleri

Intermediar - Suport cutit abkant Rolleri

Oferim toata gama de sisteme de fixare cutite (intermediari / portscule poansoane) abkant si prisme abkant, de la cele simple cu strangere manuala si pana la cele cu schimbare rapida (verticala) a sculelor, pneumatice si hidraulice. Oferim intermediari de inlocuire pentru orice model de abkant. Contactati-ne pentru detalii.

Fisier Download SM TECH Catalog sisteme de fixare scule Rolleri  (5.3 MB)

Cedrificat calitate ISO Rolleri

De ce Rolleri :

Cateva motive pentru care Rolleri s-a impus pe piata sculelor pentru abkant:
– Calitate – numarul 1 pe piata de scule abkant din Europa
– Precizie – posibila prin utilajele de ultima generatie folosite la fabricarea sculelor
– Asistenta permanenta pentru clienti
– Inovatie si dezvoltare
Calitatea Rolleri este certificata ISO 9001

Download: Rolleri quality – why Rolleri (2,1 MB)

Rolleri – Scule abkant / Élhajlító szerszámok

Cedrificat calitate ISO Rolleri

Legat de intretinerea sculelor abkant, va rugam sa urmati link-uk : Mentenanta sculelor de abkant