Partenerul nostru Rolleri SpA este unul din liderii pietei de scule de calitate pentru prese de indoit tabla tip abkant (cutite/poansoane si prisme/matrite, scule de aplatizare/hemming etc ). Calitatea si precizia sculelor fabricate de Rolleri a facut posibila cresterea rapida a companiei din ultimii ani si impunerea marcii ca prima alegere pentru multi clienti.

Rolleri fabrica scule de calitate si accesorii pentru prese abkant din tipurile : Amada/Promecam, Trumpf, Atlantic, Adira, ACL, Accurpress, Atlantic, Boschert – Gizelis, Bystronic Beyeler, Hammerle, LVD, Safan, Gasparini, Guifil, Haco, Imal, Mecos, Boschert-Gizelis, Ermaksan, Durma, Dener, Colgar, Baykal, Colly, Mebusa, Coatone, Colgar etc precum si numeroase accesorii pentru toate tipurile de scule. Printre cele mai apreciate accesorii se numara de exemplu sistemul de protectie cu folie necesar in cazul protejarii materialelor sensibile de riscul aparitiei urmelor de la prisme, dulapurile de scule etc.

Sisteme de scule produse:

1. Rolleri R1 (pentru abkanturi cu prindere compatibila Amada-Promecam / Eurostyle cum ar fi: ACL, Accurpress, Amada, Atlantic, Adira, Baykal, BL, Boutillon, Bystronic-Beyeler Euro-B, Coastone, Colgar, Dener, Durmazlar / Durma, Deratech, Ermaksan, Farina, Gade, Gasparini, Gizelis, Haco, Hindustan, Iturrospe, Jfy, LFK, MVD, Newton, Prima Power, Promecam, Rico, Salvagnini, Schiavi, SMD, Sorg, Somo, Vicla, Vimercati, Warcom, Yangli, Yawei, Ysd )

2. Rolleri R2 (pentru abkanturi cu prindere tip WILA / Trumpf cum ar fi: Trumpf, LVD modelele PPEB, Bystronic-Hämmerle, abkanturi cu sistem de scule NSCL /New Standard Clamping etc)

3. Rolleri R3 (pentru abkanturi cu prindere Bystronic-Beyeler RFA, Bystronic-Beyeler RF, Bystronic-Beyeler R, Bystronic-Beyeler S)

4. Rolleri RX (cele specifice unor anumiti producatori cum ar fi EHT, Weinbrenner, Gasparini, Ajial-Axial, Colgar, LVD, Colly, Hämmerle-Bystronic etc)

Va stam la dispozitie cu placere cu un catalog tiparit complet sau in format electronic ce contin prezentarea tuturor sculelor Rolleri – asteptam cu placere solicitarile d-voastra pe adresa info(at)sm-tech.ro – va rugam specificati si tipul presei abkant.

Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta sau cu o problema de productie la care sculele noastre pot oferi o solutie !

Cataloage Rolleri :

Download: Catalog complet Rolleri de scule si accesorii pentru abkant – format PDF (14 MB )

(click dreapta + save as pentru download)

Nota : In 2018 a avut loc o mica reasezare a preturilor specificate in catalogul de mai sus, in scurt timp vom actualiza catalogul cu noile preturi)


Download: Scule stil Amada Promecam (Euro-Style) la scara 1:1 – arhivat RAR (2.5 MB )

(click dreapta + save as pentru download, folositi un software de dezarhivare pentru a extrage catalogul complet in format PDF)


Download: Scule pentru TRUMPF la scara 1:1 (1.2 MB)

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Scule pentru BYSTRONIC BEYELER  (4 MB)

(click dreapta + save as pentru download)


Download: Tabel calcul forte de indoire (“abaca indoire”)(45 KB)


Download: Cum alegem din lista de poansoane / cutite standard de abkant pe cel potrivit pentru a indoi un profil U dat (functie de latimea si adancimea profilului U) (2.60 MB)

Mai multe despre indoirea profilelor U aici : Indoire profile U 


Download: Scule indoire raze mari pe abkanturi cu prindere Amada Promecam (560 KB)


Va rugam sa ne contactati pentru un catalog tiparit. Catalogul tiparit Rolleri este extrem de complex (contine si preturi) si va poate asigura un suport bun in alegerea unor scule potrivite aplicatiei d-voastra. Solicitati catalogul nostru si-l vom trimite cu placere catre d-voastra fara nici o obligatie ! Catalogul tiparit este disponibil in engleza.

Rolleri Scule Abkant Speciale

Am livrat foarte multe scule speciale care nu se regasesc in catalog. Suntem flexibili si va stam oricand la dispozitie cu placere cu o oferta de scule speciale de indoit.

Trimiteti-ne aplicatia d-voastra (desenul piesei d-voastra) si vom incerca gasirea unei solutii !

Desenul poate fi trimis in format DXF, DWG, STP (STEP), SolidWorks etc.

Detalii despre sculele de abkant special Rolleri aici : Scule special Rolleri

De ce Rolleri :

Cateva motive pentru care Rolleri s-a impus pe piata sculelor pentru abkant:
– Calitate – numarul 1 pe piata din Europa
– Precizie – posibila prin utilajele de ultima generatie folosite la fabricarea sculelor
– Asistenta permanenta pentru clienti
– Inovatie si dezvoltare
Calitatea Rolleri este certificata ISO 9001

Download: Rolleri quality – why Rolleri (2,1 MB)