Home 9 Rolleri Scule Abkant 9 W-ROL Traversa scule abkant WILA

W-ROL – Traverse pentru fixare scule abkant WILA® / Trumpf® Style


Traversa WROL pentru scule abkant WILA

Traversele pentru fixare cuțiteși prisme abkant Wila®/ Trumpf® din seria Rolleri WROL (pentru poansoane) si WROL/2 (pentru prisme / matrițe)  reprezintă o evoluție a sistemului de fixare a sculelor de abkant Wila® / Trumpf® style. Aceste traverse monobloc sunt caracterizate de un nou concept estetic și mecanic. Fiecare traversa WROL este tratata termic functie de aplicatii pentru a conferi duritatea adecvată suprafețelor în contact cu sculele. În funcție de forțele necesare, puteți alege între versiunile Power, Supreme sau Extreme. Există mai multe lungimi disponibile, de la 1100 mm până la 6100 mm pentru orice tip de presă abkant. Traversele pot fi în varianta de prindere directă pe traversa abkantului sau în varianta de prindere pe un abkant cu fixare Eurostyle (Amada-Promecam).  In acest ultim caz, înaltimea de doar 80 mm a W-ROL face ca pierderea din deschiderea abkantului să fie mică.  În această configurație (prindere pe un abkant cu prindere Eurostyle (Amada-Promecam), există 2 solutii:   soluția AWP (fixă) și AWPC (cu pene pentru ajustarea pe înălțime)

Pentru a optimiza estetica și funcționalitatea WROL, sistemul are dimensiuni reduse la minimum și o calitate înaltă a designului. Optional, W-ROL pot veni cu linii de lumini LED pentru a indica poziționarea corectă a sculei  (la presele abkant ce permit comunicarea acestei informatii de la controlerul CNC) sau mai simplu pentru a avea un semnal de sistem pornit/oprit.

Strângerea poansoanelor și prismelor poate fi făcută pneumatic (WROL PN) sau hidraulic (WROL HyD)

 

Caracteristici:

WROl upper system

W-ROL

Sistemele de prindere WROL sunt pentru fixarea sculelor abkant Wila® (Trumpf®). Ele pot fi folosite și pentru a modifica o presă abkant cu prindere Eurosyle (Amada-Promecam)  pentru a fixa sculele Wila® style

Tool Backward

SCULE

Sistemul de prindere WROL garantează flexibilitatea maximă, deoarece poansoanele (cutitele) pot fi montate si invers (intoarse la 180 grade)

Wila Tool change

SCHIMBAREA sculelor

Poansoanele cu sistem de blocare rapidă (butoane safety-click) pot fi introduse vertical în orice pozitie pe traversa, în timp ce poansoanele cu pini de siguranță (cele mai grele de 12,5 Kg)  pot fi introduse orizontal (prin capăt).

Alinierea sculelor WILA

ALINIEREA sculelor

Toate sistemele WROL poziționează automat poansoanele Wila® style, atât in varianta de poansoane Wila cu apasare pe cap  cât in varianta cu apasare pe umeri.

Safety

SIGURANȚĂ

WROL este echipat cu sistemul anticădere “full safety” pentru toate sculele Wila® Style cu blocare rapidă  (butoane Safety-Click) sau cu pini de siguranță.

Strangere WROL

STRÂNGERE / FIXARE

Traversele WROL sunt disponibile în versiuni  cu strângere pneumatică șau hidraulică

Instalare WROL

INSTALARE

Sistemele WROL pot fi montate pe traversa superioară a abkantului datorită găurilor cu distante standard între ele. TX permite orice corecție de-a lungul axei X (față – spate). Modelele AWP și AWPC pot fi montate ușor fără nicio modificare a traversei superioare a abkantului. Instrucțiunile pentru conectarea sistemului WROL la presa abkant CNC sunt furnizate în manualul utilizatorului.

Sistemul de reglaj TX

Sistemul de reglaj TX (pe axa X)

Sistemul de ajustare TX  este foarte util pentru a ajusta pozitia traversei in raport cu limitatorii spate (axa X). Datorită acestui fapt, precizia și repetabilitatea sunt garantate pentru orice profil.

Unitatea de alimentare WROL

UNITATE DE ALIMENTARE: HPU-E/1

Se conectează la CNC pentru funcția de deschidere-închidere. Oferă semnal electric la CNC în cazul scăderii presiunii, setând presa abkant în oprire de alarmă. Funcționează la 220-380 volți. Presiune 30/80/160 BAR.

LED BAR for WROL

LED BAR

Sistemul poate fi echipat cu o linie LED pentru poziționarea corectă a sculelor sau pentru a indica dacă sistemul este pornit sau oprit.

 

 

 

Un film de prezentare a WROL alăturat:

Cataloage / brosuri  download:

SM TECH SRL download catalog Sistemul WROL prezentare 

SM TECH SRL download catalog Catalog complet sisteme clamping Rolleri  (include WROL)

Distribuitorul Rolleri în România este SM TECH SRL