Scule abkant Wilson Tool

Scule abkant Wilson Tool

Sculele abkant Wilson Tool  (fabricate in cele 2 fabrici, Wilson Tool si Toolspress) sunt scule de precizie (fabricate cu toleranțe foarte mici), asigurându-vă obținerea de produse precise de fiecare dată. Fiecare prismă abkant standard de la Wilson Tool este acoperită  Nitrex  (patent Wilson Tool)  și care asigură o duritate de 65-70 HRC si o durabilitate foarte mare a sculelor, reducând în același timp zgârieturile care apar pe piesele d-voastră – sculele vor dura mai mult si vor produce rezultate mai bune. Acoperirea Nitrex este aplicată gratuit pentru orice prisma Wilson Tool (și la cerere la poansoane)

Wilson Tool fabrică scule pentru prese de îndoit abkant tip:

Trumpf® Trumabend / Trumpf® Trubend si scule compatibile WILA®

European-style (Amada/Promecam style – pentru prese abkant Amada si compatibile ca scule)

Bystronic Beyeler style (scule pentru abkanturi Bystronic® Beyeler )

  LVD Style Press Brake Tools (scule pentru abkanturi LVD®)

(urmăriți vă rugăm link-urile de mai sus pentru paginile dedicate)

De asemeni oferim o gamă largă de accesorii pentru abkant (suporți frontali, raportoare digitale, holdere/ intermediari cu fixare rapidă a sculelor etc).

Vă stăm la dispozitie cu plăcere cu orice informație și ofertă privind sculele de îndoit tabla de la Wilson Tool. Nu ezitati sa ne cereti orice detaliu atât despre sculele standard cât și despre sculele speciale cerute de aplicația d-voastră.

Alternativ la sculele abkant Wilson Tool, distribuim si scule abkant de la Rolleri.

Calculator parametri indoire

Mentenanta scule abkant

Accesorii îndoire abkant