Optibend – scule pentru îndoiri mici pe mașina de ștanțat


Optibend Wilson Tool

Pot face mici îndoiri direct pe mașina de ștanțat CNC, fără a folosi abkantul  ? 

Sculele Opti-Bend de la Wilson Tool permit producatorilor din domeniul prelucrarii tablei să efectueze îndoituri de 90 de grade pe o mașină de stanțat, eliminând astfel operațiuni secundare care de obicei se efectuează pe o presă abkant.
Soluții, nu doar scule!

Cu sculele Wilson Tool Opti-Bend pentru masini de stantat , puteti face mici indoiri la 90 de grade direct pe masina de stantat si se pot elimina astfel operatii secundare pe abkant (costisitoare si consumatoare de timp). Scula Opti-Bend are un element rotativ in matrita care face indoirea in timpul apasarii poansonului, acest lucru simuland indoirea pe abkant cu putine (sau chiar fara) urme pe piesa.

Scula este disponibila in varianta cu o singura lovitura sau in varianta progresiva (pas cu pas pentru indoiri mai lungi)

La masinile Trumpf, scula Opti-bend este disponibila doar pentru masini Trumpf® din seria I (TruPunch 1000, 2000, 3000, 5000 etc)

Limitele sculei : inaltime indoire intre 10-25 mm ; Lungime maxima indoire : 55 mm ; Grosimi material :  1.0 mm , 1.5 mm si 2.0 mm (daca grosimea de material se schimba, este nevoie de un nou corp poanson).

 

Wilson Tool’s Opti-Bend tooling enables sheet metal fabricators to perform 90-degree bends on a #PunchPress, eliminating time-consuming secondary operations typically performed on a press brake.
Solutions, Not Only Tools!

Mostra  scula Optibend

Solicitati mostra noastra Opti-bend (mai sus) pentru a vedea posibilitatile sculei 

Sculele Opti-Bend sunt disponibile atât ca scule tip Trumpf cât și ca scule Thick-Turret. Puteți găsi și alte tipuri de scule forming la pagina dedicată Scule forming pentru mașini de ștanțat CNC.  Gama de scule forming și speciale este mult mai mare, dacă nu găsiți acolo aplicația d-voastră, vă rugăm să ne contactați și vom oferi scula necesară!

Animatie scula Wilosn Tool opti-bend