Scule Trumpf style pentru masini de stantat  TRUMPF

Scule Trumpf - bara masina de stantat Trumpf
 Scule masini de stantat Trumpf Trumatic si Trumpf TruPunch Wilson Tool
Masina stantat Trumpf cu scule

Prin calitate, Wilson Tool prezinta cea mai buna alternativa de scule Trumpf si accesorii pentru masinile de stantat  TRUMPF din seriile TruPunch si Trumatic (sau masini ce folosesc acelasi tip de scule) si pentru  abkanturile  CNC Trumpf din seriile Trubend si Trumabend. Inalta calitate si precizie a masinilor TRUMPF implica folosirea unor scule de inalta calitate iar Wilson Tool a dovedit ca se ridica la inaltimea acestor exigente prin parteneriatele excelente cu foarte multi posesori de masini de acest tip. Tolerantele foarte mici in care sunt executate sculele Wilson Tool va asigura protectia capului de stantare a masinii d-voastra TRUMPF.

Cateva masini de stantat CNC Trumpf pentru care livram scule: Trumpf Trumatic TC 120R, Trumatic 160R, TC 190R, Minimatic 100, Trumatic 180R, Trumatic 240, Trumatic 240L, TC 240R, Trumatic 260R, TC 360L, Trumatic 200R (TC 200R), Trumatic 500R (TC 500R), Trumatic 600L, Trumatic / TruPunch 1000, Trumatic 2000R, Trumatic 2020R, Trumatic / TruPunch 3000 (varianta hidraulica sau servoelectrica), Trumatic / TruPunch 5000, TruMatic 6000L, TruMatic 7000 (lista completa de masini aici) . De asemeni oferim scule de abkant pentru prese abkant Trumpf Trubend 3066 , Trubend 3120, Trubend 3180, Trubend 5050, Trubend 5085, Trubend 5130, Trubend 5170, Trubend 5230, Trubend 5320, Trumabend V85 (V85S), Trumabend V130 etc. Sculele de stantat TRUMPF style pot fi folosite evident si de masinile care folosesc standardul Trumpf de scule (Pullmax, Boschert, Euromac prin adaptorul Trumpf, Haco (Omes), Kunz etc).

Posibilitatile masinilor Trumpf din seriile noi (TruPunch si Trumatic 1000R, 3000R, 5000R, 6000L, 7000L etc ) cresc foarte mult prin folosirea sculelor de tip Wilson Wheel (cu role) – patent Wilson (taiere, nervurare, bordurare cu role),

Scule standard Trumpf
Forme standard scule masini stantat CNC

Scule Trumpf standard si scule forming/special pentru masini de stantat Trumpf :

 • sculele sunt produse  intr-o clasa de tolerante foarte mica (cea mai buna precizie de pe piata)
 • oferim sistemul de scule Trumpf clasic sau alternativ sistemul Wilson Tool 2-4-1 (multiuse) ce permite ascutirea la poansoane 9 mm in loc de 6 mm (sau 6 in loc de 3 la masinile mai vechi fata de seria 1000)
 • 25 de forme speciale sunt oferite in mod standard
 • poansoanele pot fi alese FLAT sau WHISPER
 • termene de livrare foarte mici (cele mai bune de pe piata), livrare direct de la fabrica la client prin DHL, transport gratuit!
 • termene de plata flexibile adaptate fiecarui client
 • optional sculele pot avea acoperiri functie de aplicatie 

 Download cataloage pentru scule Trumpf::

Fisier Download SM TECH Catalog complet scule stantare Trumpf standard, forming  si speciale  2018 ( 19 MB)

Fisier Download SM TECH Catalog vechi scule stantare pentru masini TRUMPF Trumatic / Trupunch si compatibile (2.3 MB)

Fisier Download SM TECH Catalog scule deformare/speciale pentru TRUMPF (1.05 MB)

Fisier Download SM TECH Cateva exemple cu explicatii pentru scule de deformare pentru Trumpf (3.5 MB)

Scule pentru scule Multitool pentru masini de stantat Trumpf :

corp poanson multitool trumpfmatrita multitool Trumpfstripper multitool trumpf

Oferim scule pentru toate multitool-urile folosite de Trumpf (MT4 – multitool Trumpf cu 4 statii, MT6 – multitool cu 6 statii, MT5 – multitool cu 5 statii, MT10 – multitool cu 10 statii) precum si corpurile multitool in sine. Sculele Wilson Tool pentru multitool-urile Trumpf sunt in mod standard fabricate din otel cu inalta rezistenta la uzura ULTIMA®, pentru a va asigura o demontare cat mai rara a multitool-urilor pentru ascutirea sculelor.

Gama de scule pentru multitool-urile Trumpf poate fi gasita in documentul de mai jos.

Fisier Download SM TECH Multitool-uri pentru masini Trumpf (1.0 MB)

 

Scule Trumpf Wilson 241
Sistemul Wilson Tool Trumpf 241 ansamblu
Scule Wilson Tool 241 pentru TRUMPF

Sistemul Wilson Tool 2-4-1 / Trumpf Multiuse

Sistemul 2-4-1 patentat de Wilson Tool (patent cumparat si de Trumpf si folosit sub numele Trumpf Multiuse) permite cresterea limitei de ascutire a poansoanelor Trumpf de la 3 la 6 mm (la masinile clasice Trumpf- TC 200, 500, 260 etc) sau de la 6 la 9 mm la masinile din seria 1000 ( Trumatic TC1000, TC2000, 3000, 5000, 6000, 7000 etc). Sistemul 241 la matrite este de asemeni foarte ingenios si permite ascutiri de 2 mm in loc de 1 mm la matritele standard.

Avantajele sistemului sunt:

 • Reducerea costurilor cu sculele (prin dublareea limitei de ascutire)
 • Setare si reglare mult mai rapida a sculelor
 • Setarea la unghi este sigura, nu pot apare erori la setarea unei scule (cum se intampla la sistemul clasic poanson- inel)
 • Nu poate apare datorita vibratiilor din timpul lucrului nici un fel de rotatie intre poanson si inel
 • Pana la 40 mm poansoanele 241 sunt in mod standard din otel special ULTIMA (pulberi sinterizate) , otel cu o rezistenta la uzura de 2-3 ori mai mare fata de otelul de scule obisnuit

Twice the life, twice the value !

Va stam la dispozitie cu mare placere cu o discutie/demonstratie despre sistemul 241.  Sistemul 241 poate contribui la reducerea costului d-voastra cu sculele !

DownloadFisier Download SM TECH  Sistemul Wilson 241 upgrade (845 KB)

Download Fisier Download SM TECH  Poansoane Wilson 241 (592 KB)

Download Fisier Download SM TECH  Matrite Wilson 241 (590 KB)

Download Fisier Download SM TECH  Wilson 2-4-1 system (196 KB)

 

Matrite Wilson Tool GL pentru Trumpf

Matritele Wilson Tool Trumpf GL

GL (Grind Life) este o constructie speciala a matritelor pentru Trumpf (cu o raza mai mare la imbinarea suprafetelor superioara respectiv laterala si canal special), constructie care  permite ascutiri de pana la 2.5 mm (fata de 1.0 mm la matritele standard). Durata de viata a acestor matrite este deci de 2.5 ori mai mare fata de matritele in constructie standard. Pretul acestor matrite este acelasi cu matritele standard !

Fisier Download SM TECH Propect Wilson Tool Trumpf GL (8 MB)

Scule Wilson Tool forming pentru Trumpf
Exemplu mostra scula forming Wilson Tool pentru masini Trumpf
Emboss executat cu scule Wilson Tool pe Trumpf

scula extrusionScula deformareScula louvre fante aerisireScula dimple deformareExemple deformareScula bridgescula simbol impamantarescula lance and form

Scule forming si speciale pentru masini stantat Trumpf

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog scule deformare/speciale pentru TRUMPF (1.05 MB) (PDF file, 1.05 MB, click dreapta + Save as pentru download)

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog alegere scule deformare (3 MB)

Catalogul prezinta tipurile cele mai folosit de scule de deformare si parametrii necesari alegerii lor (scule fante aerisire, gauri extrudate etc etc).

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog diferente scule deformare HP si Basix (736 KB) (PDF file, 736 KB, click dreapta + Save as pentru download) 

 Toate sculele speciale pentru Trumpf vin insotite de un stick USB cu toate datele sculei si ajutor pentru introducerea sculei in sistemul software TruTops (Tops).  Sunt furnizate pe desen si pe stick toate datele necesare introducerii in controler (pentru masini grupele E-H parametrul “Regrind setting”, pentru masinile grupa “I” parametrii “Punch length”, VU value / Optimum forming height , TDC / UDP (working position offset), BDC / LDP / UT Offset (plunge position offset ))

 • Mai multe detalii generale despre sculele speciale/forming va rugam sa gasiti aici
 • Pentru sculele Wilson Tool Wheel technology (care se pot folosi pe masinile Trumpf noi) : mai multe detalii aici
 • Va stam la dispozitie cu mare placere cu orice informatie despre orice aplicatie pe care o aveti ! Va rugam doar sa ne trimiteti schita aplicatiei si va asiguram ca in cel mai scurt timp vom trimite o oferta tehnico-economica.

 


Trumpf® este marca inregistrata a TRUMPF GmbH + Co. KG

 

Pentru prelungirea duratei de viata, recomandam ascutirea sculelor in mod regulat, de indata ce pe muchia sculei apare cea mai mica raza. Detalii aici: https://www.sm-tech.ro/x-sharp-masini-ascutit-scule-masini-stantat-cnc/

Cresteti eficienta productiei d-voastra cu sculele Wilson Tool !