Scule Trumpf style pentru mașini de ștanțat TRUMPF®

Scule Trumpf stantare pe o masina Trumpf TC 3000R - distribuitor SM TECH
 Scule masini de stantat Trumpf Trumatic si Trumpf TruPunch Wilson Tool
Masina stantat Trumpf cu scule

Prin calitate, Wilson Tool prezintă cea mai bună alternativă de scule Trumpf și accesorii pentru mașinile de ștanțat TRUMPF® din seriile TruPunch si Trumatic (sau mașini ce folosesc acest standard de scule) și pentru  abkanturile  CNC Trumpf din seriile Trubend si Trumabend. Înalta calitate si precizie a mașinilor TRUMPF implică folosirea unor scule de înaltă calitate,  iar Wilson Tool a dovedit că se ridică la înalțimea acestor exigențe prin sculele livrate numeroșilor clienți din întreaga lume și prin cota mare de piață din România. Toleranțele foarte mici în care sunt executate sculele Wilson Tool stil Trumpf punching tools, vă asigură protecția capului de ștanțare a mașinii d-voastră TRUMPF și o calitate corespunzătoare a pieselor executate.


Fisier Download SM TECH Catalog complet scule stantare Trumpf standard, forming  si speciale ( 19 MB)


Câteva mașini de stantat CNC Trumpf pentru care livrăm scule sunt: Trumatic / TruPunch 1000 (inclisv 1000-Fiber), Trumatic 2000R, Trumatic 2020R, Trumatic / TruPunch 3000 (varianta hidraulica sau servoelectrică), Trumatic / TruPunch 5000, TruMatic 6000L, TruMatic 7000, Trumatic 200R (TC 200R), Trumatic 500R (TC 500R), Trumatic 600L, Trumpf Trumatic TC 120R / 160R/ 190R, Minimatic 100, Trumatic 180R, Trumatic 240, Trumatic 240L, TC 240R, Trumatic 260R etc   (lista completa de masini aici) . De asemeni oferim scule de abkant pentru prese abkant Trumpf Trubend 3066 , Trubend 3120, Trubend 3180, Trubend 5050, Trubend 5085, Trubend 5130, Trubend 5170, Trubend 5230, Trubend 5320, Trumabend V85 (V85S), Trumabend V130 etc. Sculele de ștanțat TRUMPF style pot fi folosite și pe masinile care folosesc standardul Trumpf® de scule (Pullmax, Boschert, Technology Italiana, Euromac prin adaptorul Trumpf, Haco (Omes), Kunz etc).

Posibilitățile mașinilor Trumpf din seriile noi (TruPunch si Trumatic 1000R, 3000R, 5000R, 6000L, 7000L etc ) cresc foarte mult prin folosirea sculelor de tip Wilson Wheel (cu role) – patent Wilson (tăiere, nervurare, bordurare cu role).

 

 

Scule standard și forme speciale

Scule standard Trumpf
Forme standard scule masini stantat CNC

Scule Trumpf standard si forme speciale pentru mașini de ștanțat Trumpf :

 

Trumpf Multitool

Scule pentru Multitool (scule multiple) pentru mașini de ștanțat Trumpf :

corp poanson multitool trumpfmatrita multitool Trumpfstripper multitool trumpf

Avantajele folosirii multitool-urilor pe mașinile de ștanțat Trumpf sunt date de reducea timpului de schimbare a sculelor si de creșterea semnificativă a numarului de scule posibil de pus pe bara mașinii (magazia liniară de scule). Oferim scule de calitate pentru toate multitool-urile folosite de Trumpf (MT10 – multitool cu 10 statii, MT5 – multitool cu 5 statii,  MT4 – multitool Trumpf cu 4 statii, MT6 – multitool cu 6 statii) precum si corpurile multitool în sine sau piese de schimb pentru acestea.

Mai multe detalii despre sculele de calitate Wilson Tool pentru multitool-uri Trumpf aici : Scule pentru Multitool Trumpf

Scule Forming Trumpf

Scule Wilson Tool forming pentru Trumpf
Exemplu mostra scula forming Wilson Tool pentru masini Trumpf
Emboss executat cu scule Wilson Tool pe Trumpf

scula extrusionScula deformareScula louvre fante aerisireScula dimple deformareExemple deformareScula bridgescula simbol impamantarescula lance and form

Scule forming pentru mașini de ștanțat Trumpf

Posibilitățile mașinilor de ștanțat Trumpf pot fi extinse foarte mult cu ajutorul sculelor speciale și forming   (scule fante aerisire / louvre , scule lance and forms, scule Bridge,   scule găuri extrudate  (extrusion) , scule filetare Trumpf / Trumpf Tapping Tools ,  scule de debavurare / deburring pentru Trumpf, scule LETTER STAMP pentru imprimare caractere / coduri,  scule de asamblare ZIP TECH etc). Câteva cataloage de scule speciale și forming mai jos:

 

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog scule deformare/speciale pentru TRUMPF (1.05 MB) (PDF file, 1.05 MB, click dreapta + Save as pentru download)

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog alegere scule deformare (3 MB)

 Download Fisier Download SM TECH Cateva exemple cu explicatii pentru scule de deformare pentru Trumpf (3.5 MB)

 Download Fisier Download SM TECH  Catalog diferente scule deformare HP si Basix (736 KB) (PDF file, 736 KB, click dreapta + Save as pentru download) 

Toate sculele speciale pentru Trumpf vin însoțite de un stick USB cu toate datele sculei și ajutor pentru introducerea sculei în sistemul software Trumpf TruTops (Tops).  Sunt furnizate pe desen și pe stick toate datele necesare introducerii în controler (pentru masini grupele E-H parametrul “Regrind setting”, pentru masinile grupa “I” parametrii “Punch length”, VU value / Optimum forming height , TDC / UDP (working position offset), BDC / LDP / UT Offset (plunge position offset ))

  • Detalii tipuri scule forming aici : Scule FORMING si speciale
  • Pentru sculele Wilson Tool Wheel technology (care se pot folosi pe masinile Trumpf noi) : mai multe detalii aici
  • Va stăm la dispoziție cu mare plăcere cu orice informație despre orice aplicație pe care o aveti ! Vă rugăm doar să ne trimiteți schița aplicației și vom trimite o ofertă pentru o sculă Trumpf forming ce execută acea aplicație.

Wilson 2-4-1 Style

Scule Trumpf Wilson 241
Sistemul Wilson Tool Trumpf 241 ansamblu

Sistemul Wilson Tool 2-4-1 / Trumpf Multiuse

Sistemul de scule 2-4-1  permite cresterea limitei de ascutire a poansoanelor Trumpf de la 3 la 6 mm (la masinile clasice Trumpf- TC 200, 500, 260 etc) sau de la 6.5 la 9.5 mm la masinile din seria 1000 ( Trumatic TC1000, TC2000, 3000, 5000, 6000, 7000 etc).

Avantajele sistemului sunt:

  • Reducerea costurilor cu sculele (prin creșterea cu 3 mm a limitei de ascuțire)
  • Setare și reglare mult mai rapidă a sculelor
  • Setarea la unghi este sigură, nu pot apare erori la setarea unei scule (cum se intamplă la sistemul clasic poanson- inel / punch collar)
  • Nu pot să apară, datorită vibrațiilor din timpul lucrului, nici un fel de rotație între poanson și inel
  • Pana la 40 mm poansoanele 2-4-1 sunt în mod standard din otel special ULTIMA (pulberi sinterizate) , oțel cu o rezistentă la uzură de 2-3 ori mai mare fata de oțelul de scule obișnuit

Twice the life, twice the value !

Mult mai multe detalii și filme prezentare pe pagina dedicată aici: Sistemul Wilson 2-4-1 de scule pentru Trumpf

Matrițe GL

Matrite Wilson Tool GL pentru Trumpf

Matrițele Wilson Tool Trumpf GL

GL (Grind Life) este o construcție specială a matrițelor pentru mașini Trumpf (cu o rază mai mare la îmbinarea suprafețelor superioară respectiv laterală și canal special), construcție care  permite ascuțiri maxime de până la 2.5 mm (față de 1.0 mm ascuțire maximă la matrițele standard). Durata de viață a acestor matrițe este deci de 2.5 ori mai mare fața de matrițele în construcție standard,  prețul acestor matrițe fiind același cu matrițele standard ! Detalii pe site-ul Wilson Tool Romania aici:  Matrițe GL

Fisier Download SM TECH Propect Wilson Tool Trumpf GL (370 KB)

Trumpf cartridge

Trumpf cartridge - cartus scule Trumpf

Casetele de scule “Wilson Trumpf cartridge” sunt perfect compatibile cu mașina d-voastră Trumpf și vă oferă un schimb ergonomic de scule și durabilitate prin masa redusă și rezistența oferite de corpul din duraluminiu

Pentru mult mai multe informații despre casetele de scule Trumpf (Trumpf cartridge), vă rugăm să vizitați pagina dedicată pe site-ul Wilson Tool Romania, aici :  Trumpf cartridge  

(în bara din stânga de pe site-ul Wilson Tool România, puteti găsi de asemeni multe alte informații despre sculele Trumpf)

Scule A+ lungime mare pentru Trumpf

Una din putinele limitari al masinilor Trumpf fata de masinile cu turela era faptul ca sculele de deformare aveau limitarea de 76.2 mm – la masinile cu turela se puteau pune fara probleme scule de fante de aerisire (louvre)  mult mai mari in statiile D Si E (ne referim la fantele de aerisire sau deformarile executate din o lovitura si nu progresiv). Acest lucru era foarte frustrant mai ales in industrii unde este nevoie de deformari mari (industria tubulaturilor pentru climatizare etc)

Sistemul Wilson A+ rezolva aceasta problema la masinile TRUMPF  TruPunch / Trumatic din seria 1000 (TC 1000, TC 2000, TC 2020, TC 3000, TC 5000, TC 6000, TC 7000) si va ofera posibilitatea unor fante de aerisire (jaluzele) pana la 101 mm lungime ! (la card guide pana la 86.4 mm). Nota: cartusul de fixare a sculei este specific !

Download Fisier Download SM TECH Wilson Tool Trumpf A+ 

Solicitati gratuit mostra A+ (Trumpf size 5)

Pentru prelungirea duratei de viață a sculelor, recomandăm ascutirea sculelor în mod regulat, de îndată ce pe muchia sculei apare cea mai mică rază. Detalii aici: https://www.sm-tech.ro/x-sharp-masini-ascutit-scule-masini-stantat-cnc/

Trumpf® este marcă înregistrată a TRUMPF GmbH + Co. KG .

SM TECH furnizează scule si accesorii de calitate Wilson Tool pentru mașinile Trumpf.  Pentru masini / utilaje, vă rugăm să vă adresati catre Trumpf®

 

Pentru orice solicitare de Trumpf punching tools, distribuitorul Wilson Tool în România, SM TECH, vă stă la dispozitie cu mare placere.