Home 9 Scule mașini Trumpf 9 Trumpf Multitool

Scule pentru Multitool (scule multiple) pentru mașini de ștanțat Trumpf


Scule multitool Trumpf

Avantajele folosirii multitool-urilor pe mașinile de ștanțat Trumpf sunt date de reducea timpului de schimbare a sculelor si de creșterea semnificativă a numarului de scule posibil de pus pe bara mașinii (magazia liniară de scule). Oferim scule de calitate pentru toate multitool-urile folosite de Trumpf (MT10 – multitool cu 10 statii, MT5 – multitool cu 5 statii MT4 – multitool Trumpf cu 4 statii, MT6 – multitool cu 6 statii) precum si corpurile multitool în sine sau piese de schimb pentru acestea. Sculele Wilson Tool pentru multitool-urile Trumpf sunt în mod standard fabricate din otel cu înaltă rezistenta la uzură ULTIMA®, pentru a vă asigura o demontare cât mai rară a multitool-urilor pentru ascuțirea sculelor. Sculele rotunde pentru multitool de la Wilson Tool sunt în mod gratuit acoperite OPTIMA® (TiCN special WT).  Oferim de asemeni piese de schimb pentru corpurile multitool Trumpf (șuruburi, biluțe, coroane etc).

Gama de scule pentru multitool-urile Trumpf poate fi găsită în documentul de mai jos:

Fisier Download SM TECH Multitool-uri pentru masini Trumpf (1.8 MB)

Fisier Download SM TECH Trumpf Multitool MT10 – scule si piese schimb  (338 KB)

In afara de scule de ștanțare normale), pe multitool pot fi puse și scule de marcare  / letter stamp caractere (multitool Easy Type Flexible Marking) sau scule coining (zenc).

Corpurile multitool fabricate de Wilson Tool sunt de înalta calitate, fiind singurele opțiuni de pe piață similare ca și calitate și toleranțe cu cele originale Trumpf.

Corpurile inferioare la multitool  (port-matrițele) pot fi standard sau pot fi oferite în varianta cu perii protecție pentru a reduce zgârieturile pe material la prelucrarea materialelor sensibile (inox, aluminiu etc).

Stripperele multitool pot fi standard sau optional strippere acoperite cu un strat de poliamida ce protejeaza tabla de prelucrat la zgariere.


Inapoi la pagina generala scule TRUMPF style