Sm tech logo

 

 

 

 

Wilson Tool

Scule Trumpf

Thick Turret

Thin Turret

Wilson Wheel

Scule abkant

Accesorii

 

 

 

Home->Produse->Wilson Tool-> EXP / HPX
Wilson Tool EXP

Poansoane Wilson Tool EXP

 

 

 

 

 

mini sigla sm tech Sistemul Wilson EXP Thick Turret

Sistemul EXP™ de la Wilson Tool a fost primul sistem din industrie ce ofera un insert universal pentru toate standardele de scule thick-turret (indiferent de producator) pentru statiile A si B. Poansonul este inlocuit cu un poanson EXP ce are un varf detasabil, fixat cu un sistem extrem de robust si precis. In momentul in care se epuizeaza (dupa ascutiri repetate) durata de viata a poansonului, pur si simplu inlocuiti doar varful detasabil, restul poansonului fiind utilizat mai departe. Schimbarea se face extrem de simplu si rapid, prin deblocarea varfului cu ajutorul unei chei EXP.

Acest produs inovativ creste productivitatea , reduce pierderile prin inlocuirea doar a unui segment mic din poanson si nu a intregului poanson (reducere de costuri semnificativa in timp), reduce spatiul de stocare a poansoanelor (trebuie sa stocati doar acele inserturi, nu poanosonul complet). Fiecare insert Wilson Tool EXP vine standard produs din otelul special premium ULTIMA™ (tip powder steel) ce ofera o durabilitate dubla fata de sculele produse din otel normal de scule (otel rapid).

Poansoanele Wilson Tool EXP sunt disponibile pentru holderele Amada clasic (Wilson Metric - poansoane lungi), Wilson Tool HP, Wilson Standard, Mate Ultra.

Ca solutie premium, Wilson Tool a dezvoltat si o port-scula (canistra/holder) speciala (Wilson HPX) ce combina avantajele sistemul HP (reglare ultrarapida, stripper detasabil etc, ABS/ Air-Blow integrat) cu avantajele poansoanelor EXP .

Download Brosura Wilson Tool EXP HPX 2016 (489 KB)

Download Brosura Wilson Tool EXP system (370 KB)

(click dreapta + save as pentru download)

Download Un articol in revista "Tehnica si tehnologie" 3/2012 despre EXP (719 KB)

(click dreapta + save as pentru download)

 

Un film de prezentare despre EXP aici :

Un film de prezentare despre port-sculele (canistrele) tip Wilson Tool HPX aici :

 

 

 

Nu in ultimul rand, un avantaj mare este faptul ca sculele EXP ocupa mult mai putin spatiu de depozitare fata de sculele standard :

Depozitare scule Wilson Tool EXP

 

 


Formular contact

SM TECH este agent autorizat pentru Romania al Wilson Tool - Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta sau cu orice informatii legate de sculele Wilson prin telefon la 0745-528494, e-mail infosm-tech.ro ! Un catalog va fi trimis imediat catre d-voastra si un agent de vanzari poate veni oricand la sediul d-voastra pentru o prezentare a sculelor.