Intrebări frecvente Wilson Tool


Intrebari Frecvente Wilson Tool

Intrebări Frecvente (Frequently Asked Questions –  F.A.Q.):

Intrebare: De ce să aleg Wilson Tool  (distribuitor: SM TECH) ca furnizor de scule pentru mașina mea de ștanțat CNC?

Răspuns :  Alegerea Wilson Tool ca furnizor de scule pentru mașina ta de ștanțat CNC reprezintă o investiție inteligentă în eficiență, durabilitate și inovație:

 1. Lider în Calitate: Fondată în 1966 în SUA, compania Wilson Tool este recunoscută ca lider de piață în producția de scule de înaltă calitate. Sculele noastre se disting prin durabilitatea lor foare bună și precizie, permițându-vă să maximizați productivitatea și să minimizați costurile pe termen lung.
 2. Inovație Continuă: Wilson Tool a fost pionier în dezvoltarea de scule noi noi în industrie. Multe din inovațiile noastre au devenit standarde de facto ale industriei, fiind adoptate atât de producătorii de mașini, cât și de alți furnizori de scule.
 3. Termene de Livrare Rapide: Datorită fabricilor organizate strict pe principiile “Lean manufacturing”, a unui lanț de aprovizionare eficient și unor parteneriate solide, suntem capabili să oferim termene de livrare foarte bune
 4. Asistență Tehnică de Specialitate: Oferim suport tehnic expert pentru a vă ajuta să selectați scula potrivită pentru aplicația dvs. și pentru a rezolva rapid orice probleme care ar putea apărea.

Alegând Wilson Tool, nu doar că investiți într-un produs de calitate, ci și într-un parteneriat de lungă durată dedicat excelenței în toate aspectele operaționale.

I: Cum se face livrarea ?

R: Livrarea sculelor se face prin DHL direct de la fabrica Wilson Tool la sediul d-voastra . Pentru sculele normale, Wilson Tool face expedierea cel tarziu a doua zi de la comanda astfel incat pentru orice punct din Romania sculele normale se pot livra in 3 zile de la comanda. La sculele speciale termenul de livrare depinde de complexitatea sculei dar garantat este cel mai bun de pe piata.

ICat costă transportul sculelor Wilson Tool ?

R: Transportul (DHL) este gratuit pentru comenzi mai mari de 50 de Euro .

I: Care este termenul de livrare al sculelor Wilson Tool ?

R: 2-3 zile lucratoare pentru scule normale / standard, la sculele speciale termenul de livrare depinde de complexitatea sculei dar garantat este cel mai bun de pe piață.

I: Pot folosi sculele Wilson Tool la masina mea Trumpf Trumatic sau TruPunch  1000R / 3000R / 500R… etc etc ?

R: Da. Sculele produse de partenerul nostru Wilson Tool sunt perfect compatibile cu toate masinile Trumpf Trumatic si TruPunch. Multe inovatii patentate Wilson Tool va ofera o productivitate ridicata fata de alte oferte de pe piata ; foarte multe patente pentru inovatiile Wilson Tool au fost adoptate chiar si de Trumpf (sculele cu role / Wilson Wheel/  ce au fost inventate de Wilson Tool si apoi, la expirarea patentului, adoptate pe scara largă, sistemul 241-  adoptat cu numele Multiuse etc etc). Calitatea sculelor Wilson Tool este la nivel de top, fiind singurul producator certificat care se poate compara ca nivel de calitate cu sculele Trumpf originale.

I: La masina mea Amada livrati poansoane doar pentru holderele Wilson sau si pentru holderele mele originale Amada ?

R: Livram fara probleme poansoane pentru port-sculele originale Amada (M12). In acelasi timp putem livra fara probleme scule tip Amada ABS (M14)

I: Livrati scule si pentru multitool-urile mele 10-16 / 24-8 etc de la masina mea Prima Power ?

R: Da, suntem unul din principalii furnizori de pe piata pentru scule multitool pentru Prima power, LVD, Durma etc.

I: Puteti livra scule pentru holderele mele Mate Ultratec ?

R: Da, Wilson Tool fabrica si scule compatibile cu holderele Mate Ultratec

I: Care este avantajul meu daca aleg SM TECH ca si furnizor de scule  pentru masina mea de stantat CNC?

R: Flexibilitate si o experienta uriasa in acest domeniu (noi nu oferim sfaturi teoretice ci ne bazam pe lucrul indelungat cu toate sistemele de scule de pe piata) – consultanta care va permite sa optimizati investitia d-voastra in scule.

I: Pentru ce masini se pot folosi sculele Wilson Tool ?

R: Toate masinile de ștanțat Trumpf®, Amada®, LVD®, Prima Power® / Finn Power®, Boschert, Durma, Ermaksan, Euromac, Haco, Tailift, Dimeco Flexipress precum si cele compatibile

I: Cum pot să comand scule de la SM TECH SRL?

R:  Pentru a efectua o comandă, urmați pașii de mai jos:

 1. Solicitarea Ofertei: Începeți prin a solicita o ofertă pentru produsele pe care doriți să le achiziționați. Puteți face asta completând un formular pe website-ul nostru, trimițând un email la adresa info@sm-tech.ro,  sau contactându-ne la numărul de telefon 0745-528494.
 2. Trimiterea Ofertei: În scurt timp, veți primi o ofertă de preț detaliată pentru sculele solicitate. Verificați cu atenție informațiile și termenii prezentati.
 3. Metode de Plasare a Comenzii: După ce ați primit și revizuit oferta, puteți da comanda prin una din următoarele metode:
  • Email: Răspundeți la emailul cu oferta de preț, confirmând produsele și cantitățile dorite.
  • WhatsApp: Trimiteți un mesaj pe WhatsApp la numărul nostru de contact, indicând numărul ofertei și produsele pe care doriți să le comandați.
  • Telefonic: Sunați-ne la numărul de telefon afișat pentru a discuta și a confirma detaliile comenzii.
 4. Confirmarea Finală: După ce comanda a fost confirmată, veți primi o confirmare oficială, împreună cu detaliile legate de livrare și plată.
 5. Livrarea și Plata: Urmați informatiile pentru efectuarea plății și primirea mărfurilor conform detaliilor furnizate.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare.

ICum plătesc ?

R: Suntem flexibili si putem găsi impreuna o solutie adaptabilă nevoilor d-voastră.

I: Am cumparat o masina nouă de ștanțat. Ce scule am nevoie?

R: Va rugam sa ne comunicati datele d-voastra si vom veni la sediul d-voastra pentru a analiza necesitatile de scule si tipurile pe care le putem oferi. 25 de ani de experienta in domeniul sculelor de stantat pentru masini de stantat CNC ne ajuta sa va oferim solutia optima de scule pentru ce aveti de stantat.  Am lucrat multi ani efectiv cu aceste scule pentru masini de top (Trumpf etc) si in domeniul programarii de masini CNC si cunostintele noastre nu sunt doar teorii dobandite la training-uri ci au o baza practica solida.

Vă putem oferi o varianta bună pentru un pachet introductiv de scule pentru o masina nouă.