Wilson Tool


Wilson Tool - Scule stantare si abkant - distribuitor SM TECH SRL

Creșteți eficiența producției d-voastră cu sculele Wilson Tool distribuite de SM TECH!

Wilson Tool International este cel mai mare producător mondial de scule de calitate pentru mașini de ștanțat CNC și scule de îndoit pentru prese abkant (poansoane, prisme). Calitatea și numeroasele patente încorporate fac din sculele Wilson Tool o alternativă eficientă și productivă pentru orice posesor de mașini Trumpf,  Amada, LVD, Finn-Power / Prima Power, Pullmax, Euromac, Salvagnini, Murata Wiedemann (Muratec), Boschert, Haco,  Durma, Ermaksan etc.  În cei peste 50 de ani de existență, sculele Wilson Tool au cucerit primul loc pe piață prin calitate și termene de livrare foarte bune. SM TECH S.R.L. este distribuitor autorizat al Wilson Tool in România (începând cu anul 2004). Protejați-vă investiția în mașina d-voastră de ștanțat CNC prin utilizarea sculelor de calitate Wilson Tool!

Care sunt avantajele d-voastră prin alegerea SM TECH ca furnizor de scule Wilson Tool pentru mașina d-voastră de ștanțat? Avem o îndelungată experiență în utilizarea acestor scule și prin sutele de situații pe care le-am rezolvat vă putem oferi o consultanță de calitate în alegerea sculelor si vă putem sprijini în reducerea costurilor cu sculele. Suntem implicați strict în furnizarea de scule ștanțare și abkant pentru prelucrarea tablelor iar aceasta specializare ne permite să putem fi partenerii d-voastră de încredere în domeniul sculelor de care aveți nevoie.  Distribuim doar scule (nu și mașini) astfel încât avem o relație bună și echidistantă cu toate brandurile de mașini de ștanțat și abkant.  Oferim condiții excelente clienților noștri: produse de calitate, costul transportului la sculele de ștanțat este zero indiferent de zona de livrare în România, livrari rapide (direct de la fabrică la d-voastră prin DHL Express) etc. Testați-ne si vom fi bucurosi să raspundem cerințelor d-voastră!  Din 2003 sculele noastre au ajutat mii de firme să-și finalizeze proiectele la timp și în condiții de calitate!  Un simplu telefon la 0374-991480 si vă stăm la dispoziție.

“Our goal is to deliver exceptional customer service, along with the most reliable and innovative products and solutions so our customers can be more successful.” #wilsontool

Câteva întrebări frecvente (F.A.Q) despre sculele Wilson Tool puteti găsi aici:  Wilson Tool Intrebări Frecvente F.A.Q.

Contactați-ne folosind pagina de contact SM TECH.