Wilson Tool - Imagine generala grup scule stantare si abkant - distribuitor SM TECH SRL

Cresteti eficiența producției d-voastră cu sculele Wilson Tool !

Wilson Tool International este cel mai mare producator mondial de scule de calitate pentru mașini de ștanțat CNC și scule de îndoit pentru prese abkant (poansoane, prisme). Calitatea și numeroasele patente încorporate fac din sculele Wilson Tool o alternativă eficientă și productivă pentru orice posesor de mașini Trumpf,  Amada, LVD, Finn-Power / Prima Power, Pullmax, Euromac, Salvagnini, Murata Wiedemann (Muratec), Boschert, Haco,  Durma, Ermaksan etc.  În cei peste 50 de ani de existență, sculele Wilson Tool au cucerit primul loc pe piață prin calitatea deosebită și termenele de livrare foarte bune. SM TECH S.R.L. este distribuitor autorizat al Wilson Tool in România (din anul 2004).

Care sunt avantajele d-voastră prin alegerea SM TECH ca furnizor de scule Wilson Tool pentru mașina d-voastră de ștanțat? Avem o îndelungată experiență în utilizarea acestor scule și prin sutele de situații pe care le-am rezolvat vă putem oferi o consultanță de calitate în alegerea sculelor si vă putem sprijini în reducerea costurilor cu sculele. Suntem implicați strict în furnizarea de tehnologii de prelucrare a tablelor iar aceasta specializare ne permite să putem fi partenerii d-voastră de incredere în domeniul sculelor de stantat. Oferim condiții excelente clienților noștri: produse de calitate, costul transportului la sculele de stantat este zero indiferent de zona de livrare în România, livrari foarte rapide – cele mai bune termene de livrare de pe piață etc. Testați-ne si vom fi bucurosi să raspundem cerințelor d-voastră! Suntem prezenți direct la toate expozitiile tehnice majore din tara unde expunem toate noutatile #WilsonTool (Metal Show, Demometal, TEGA Timisoara, TIT Cluj, TIB Bucuresti sunt cateva expozitii unde am participat cu sculele Wilson Tool de-a lungul anilor, incepand cu 2004 – mai multe detalii despre participarea la evenimente aici). Un simplu telefon la 0374-991480 si vă stăm la dispoziție.

“Our goal is to deliver exceptional customer service, along with the most reliable and innovative products and solutions so our customers can be more successful.”