Cresteti eficienta productiei d-voastra cu sculele Wilson Tool !

Wilson Tool International este cel mai mare producator mondial de scule de calitate pentru masini de stantat CNC si scule de indoit pentru presele abkant (poansoane, prisme). Calitatea si numeroasele patente incorporate fac din sculele Wilson Tool o alternativa eficienta si productiva pentru orice posesor de masini Trumpf, Amada, LVD, Finn-Power / Prima Power, Pullmax, Euromac, Salvagnini, Murata Wiedemann (Muratec), Boschert, HacoDurma, Ermaksan etc. Sculele Wilson Tool au cucerit primul loc pe piata prin calitatea deosebita si termenele de livrare foarte bune. SM TECH S.R.L. este distribuitor autorizat al Wilson Tool in Romania (din anul 2004).

Care sunt avantajele d-voastra prin alegerea SM TECH ca furnizor de scule Wilson Tool pentru masina d-voastra de stantat? Avem o indelungata experienta in utilizarea acestor scule si prin sutele de situatii pe care le-am rezolvat va putem oferi o consultanta de calitate in alegerea sculelor si va putem sprijini in reducerea costurilor cu sculele. Suntem implicati strict in furnizarea de tehnologii de prelucrare a tablelor iar aceasta specializare ne permite sa putem fi partenerii d-voastra de incredere in domeniul sculelor de stantat. Oferim conditii excelente clientilor nostri: produse de calitate, costul transportului este zero indiferent de zona de livrare in Romania, livrari foarte rapide – cele mai bune termene de livrare de pe piata etc. Testati-ne si vom fi bucurosi sa raspundem cerintelor d-voastra! Suntem prezenti direct la toate expozitiile tehnice majore din tara unde expunem toate noutatile Wilson Tool (Metal Show, Demometal, TEGA Timisoara, TIT Cluj, TIB Bucuresti sunt cateva expozitii unde am participat cu sculele Wilson Tool de-a lungul anilor, incepand cu 2004 – mai multe detalii despre participarea la evenimente aici). Un simplu telefon la 0374-991480 si va stam la dispozitie.

“Our goal is to deliver exceptional customer service, along with the most reliable and innovative products and solutions so our customers can be more successful.”