Sigla SM TECH

S.C. SM TECH S.R.L. - Sheet Metal Technologies

 

 

 

 

 

Home->Produse->Wilson Tool
SiMPunch - Despre Wilson Tool

[Scule Trumpf] [Thick Turret] [Accesorii]

Intre 15 mai 2017 si 15 iulie 2017 avem o oferta speciala la sculele de abkant pentru Trumpf. Contactati-ne !

Distribuitor autorizat: SM TECH SRL


Scule stantare si indoire

 

Calitate inainte de toate !

Wilson Tool International este cel mai mare producator mondial de scule de calitate pentru masini de stantat CNC si scule de indoit pentru presele abkant (poansoane, prisme). Calitatea si numeroasele patente incorporate fac din sculele Wilson Tool o alternativa eficienta si productiva pentru orice posesor de masini Trumpf, Amada, LVD, Finn-Power / Prima Power, Pullmax, Murata Wiedemann (Muratec), Boschert, Haco, Euromac, Durma, Ermak etc. Sculele Wilson Tool au cucerit primul loc pe piata prin calitatea deosebita si termenele de livrare foarte bune. Mai multe detalii pe pagina web dedicata www.wilsontool.ro

Selectati masina d-voastra de stantat CNC sau presa abkant pentru a merge pe pagina dedicata:

 

Care sunt avantajele d-voastra prin alegerea SM TECH ca furnizor de scule Wilson Tool pentru masina d-voastra de stantat? Avem o indelungata experienta in utilizarea acestor scule si prin sutele de situatii pe care le-am rezolvat va putem oferi o consultanta de calitate in alegerea sculelor si va putem sprijini in reducerea costurilor cu sculele. Suntem implicati strict in furnizarea de tehnologii de prelucrare a tablelor iar aceasta specializare ne permite sa putem fi partenerii d-voastra de incredere in domeniul sculelor de stantat. Oferim conditii excelente clientilor nostri: produse de calitate, costul transportului este zero indiferent de zona de livrare in Romania, livrari foarte rapide - cele mai bune termene de livrare de pe piata etc. Testati-ne si vom fi bucurosi sa raspundem cerintelor d-voastra! Suntem prezenti direct la toate expozitiile tehnice majore din tara unde expunem toate noutatile Wilson Tool (Metal Show, Demometal, TEGA Timisoara, TIT Cluj, TIB Bucuresti sunt cateva expozitii unde am participat de-a lungul anilor, incepand cu 2004 - mai multe detalii despre participarea la evenimente aici). Un simplu telefon la 0745-528494 si va stam la dispozitie.

 

 

Scule pentru masinile de stantat TRUMPF®

Scule pentru masini Trumpf


 

Wilson Tool prezinta prin calitate o alternativa excelenta de scule si accesorii pentru centrele de stantat TRUMPF® din seriile TruPunch si Trumatic ( si pentru masinile ce folosesc acest standard de scule - Boschert, Haco, Pullmax , Euromac cu adaptor etc) precum si scule pentru presele abkant Trumpf Trubend si Trumabend

Prezentarea ofertei Wilson Tool de scule si accesorii pentru centre de stantat si presele abkant Trumpf precum si cataloagele disponibile pentru download sunt accesibile urmand acest link:

Scule pentru TRUMPF


 
Logo AmadaLogo LVDLogo Finn Power
Scule pentru masinile de stantat thick-turret / thin-turret

Scule Amada Finn Power LVD

Pentru oferta Wilson de scule si accesorii pentru centrele de stantat tip turela (Amada, LVD, Finn-Power / Prima-Power , Durma, Euromac, Baykal, Ermaksan etc. sau similare) ce folosesc scule standard thick-turret (standardul cel mai folosit in lume) sau thin-turret va rugam sa urmati link-ul urmator :

Scule Thick-turret


 
Scule pentru prese de indoit abkant
Wilson Tool scule abkant

 

Scule de calitate (poansoane, prisme, accesorii) pentru prese abkant ce accepta stilul de scule Euro-Style (Amada/Promecam si compatibile), Wila / Trumpf (abkanturi Trumpf, LVD, Safan etc) say Bystronic Beyeler

Mai multe informatii aici

 

 
Solutii optionale de acoperire si tratament la sculele de stantat

 

 

Wilson Tool coatings - acoperiri

 

 

Wilson Tool ofera o paleta de acoperiri functie de aplicatie si materialul de stantat. Acoperirile oferite sunt : Wear-Beater® (Titanium Nitride -TiN) , Optima® (TiCN special patentat) , Nitrex®, Slip-Max®.

Utilizarea optima a fiecarei acoperiri functie de aplicatie este data in fisierul urmator:

Download: Wilson Tool Coating Solutions (164 KB)

Mai multe detalii aici


 
Wilson Tool support / SM TECH support

Masurare si proiectare scula emboss wilson tool

 

Avand o mare experienta in tehnologii de stantare CNC, va oferim oricand cu placere consultanta in alegerea optima a sculelor de stantat pentru masina d-voastra de stantat CNC.

Toate comenzile de scule speciale sunt verificate inainte de trimiterea la Wilson Tool folosind software licentiat, posibilitatile de eroare fiind mult reduse. La sculele speciale ne puteti trimite desenul sculei in o varietate de formate (DXF, DWG, IGES, GEO, WZG (Tops / TruTops), DRG (Radan) DFT (Metalix) precum si o varietate de formate 3D : SolidWorks, STEP (*.STP) etc.
Mai multe informatii, infomatii mentenanta scule, utilitare si filme de instruire (webinars) aici : SM TECH Suport

 

 


Formular contact

SM TECH este agent autorizat pentru Romania al Wilson Tool - Va asteptam cu placere cu o cerere de oferta sau cu orice informatii legate de sculele Wilson prin telefon la 0745-528494, e-mail info[at]sm-tech.ro ! Un catalog va fi trimis imediat catre d-voastra si un agent de vanzari poate veni oricand la sediul d-voastra pentru o prezentare a sculelor. Mai multe informatii despre sculele Wilson Tool pe site-ul dedicat : http://www.wilsontool.ro